020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Events & vergaderlocatie in Amsterdam West

Vergaderen

Peter Pan kookstudio is de perfecte vergaderlocatie in Amsterdam West. Onze kookstudio in Amsterdam West is een unieke plek om te vergaderen voor groepen van 10 tot 50 personen. Ideaal voor onder meer het geven van een presentatie, informeel samenzijn en een brainstormsessie. De vergaderruimte is naar eigen wens in te richten en biedt plaats aan maximaal vijftig personen.

Evenementen

Op de begane grond bevindt zich een flexibel in te richten evenementenruimte. Deze gebruiken wij als kookstudio, maar kan ook ingericht worden als zaal voor een presentatie, feest of proeverij. Moderne faciliteiten op het gebied van video, licht en geluid zorgen ervoor dat deze ruimte geheel naar uw wensen ingericht kan worden.

Voorzieningen

Als standaard vergadervoorzieningen kunt u gebruik maken van WiFi, flipover en een geluidsinstallatie. Overige audiovisuele hulpmiddelen zoals een beamer met scherm kunnen wij op aanvraag leveren (€ 50,00).

Extra aanbod

Natuurlijk kunnen wij u voor, tijdens of na het vergaderen een lekkere lunch of diner aanbieden. Een (informele) kookworkshop als aanvulling op de vergadering behoort tevens tot de opties, maar denk ook aan theatersport, een cocktailworkshop of een wijnproeverij.

Prijzen

Voor de vergaderruimte geldt een standaardtarief van € 485,- per dag of € 300,- per dagdeel (inclusief koffie/thee, iets lekkers/versnapering en kannen water op tafel). Mocht u de vergadering willen combineren met een kookworkshop, dan krijgt u een korting van 15% op de locatiehuur.

Vergaderen op de boerderij

Wilt u eens op het platteland vergaderen? In Waterland kan dit in de rustieke stalkeuken van “De Stadshoeve”, die plaats biedt aan maximaal twintig personen. Denk ook aan combinaties met een kookworkshop bij de boer, al dan niet met het melken van de koeien met hoorns! Uiteraard bent u ook welkom voor een diner op deze idyllische plek.

vergaderlocatie-in-amsterdam-west

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top