theatersport-teamuitje-amsterdam

Theatersport in Amsterdam

Theatersport is een unieke manier om een teamuitje te organiseren. In onze studio kunt u met uw team theatersport beoefenen onder begeleiding om na afloop te genieten van een heerlijk diner of kookworkshop. Onderstaande voorbeelden dienten ter inspiratie, als u zelf ideeen heeft kunt u contact emt ons opnemen.

Improvisatiespel

Op een speelse manier theatersporten: een actieve vorm van improvisatie, waarbij er veel energie vrijkomt en gelachen wordt. Ongekend talent borrelt ineens boven.
 Iedereen doet z’n best om een zo leuk, grappig, spannend en/of romantisch mogelijke scène te spelen, aan de hand van door de anderen gegeven suggesties. De gekozen thema’s kunnen worden afgestemd aan specifieke (bedrijfs)wensen.

Workshop improviseren voor managers

Omdat je bij improvisatie niet anders kan dan samen werken met de mensen die samen met jou in een scène zitten is dit een ideale activiteit voor teambuilding. In een workshop van 1,5 uur leer je je collega’s op een hele nieuwe manier kennen. Daarnaast kijken we ook met een schuin oog naar wat jullie in het dagelijks leven kunnen leren van de basis principes uit de improvisatie zoals ja zeggen tegen ideeën en een ander laten schitteren.

Legendarisch speechen

Een goede speech is zoveel meer dan de inhoud. In deze stoomcursus legendarisch speechen ervaren deelnemers dat een verhaal op heel veel verschillende manieren verteld kan worden. Wat gebeurd er bijvoorbeeld als de jaarcijfers een helden epos zouden zijn of de nieuwe strategie een thriller. Na deze workshop kun je je niet meer voorstellen dat een speech ooit saai en slaapverwekkend kan zijn.

Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top