Film- en fotostudio in Amsterdam West

Ben je opzoek naar een film- en fotostudio in Amsterdam West?  Onze ruime en moderne kookstudio in Amsterdam West is geschikt voor grote en kleine opnames en is flexibel in te richten. Professionele audio-, video- en lichtinstallaties zorgen ervoor dat u uw event in uw eigen stijl kunt creëren. De lichte ruimte leent zich voor een groot aantal verschillende projecten. In onze studio zijn onder andere al opnames voor films, reclames en productpromoties geweest. De studio heeft twee verdiepingen en kan eenvoudig leeg gemaakt worden. De ruimtes zijn makkelijk groter of kleiner te maken.

filmstudio-amsterdam-west

Het is uiteraard ook mogelijk om de opnames in combinatie met een kookworkshop of catering van Peter Pan te realiseren. Daarnaast kunnen onze chefs uiteraard een lunch- of dinercatering verzorgen tijdens of nadien de opnames verzorgen.

De studio is gemakkelijk bereikbaar met het OV, de fiets en de auto.

Een voorbeeld van opnames in onze studio

Je kunt ook een kijkje nemen op ons Youtubekanaal voor wat meer voorbeelden van opnames in onze studio. Uiteraard is onze studio erg geschikt voor opnames die met eten te maken hebben, maar ook voor een groot aantal andere thema’s. Bent u geïnteresseerd in onze kookstudio als foto- of filmstudio in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee om te zorgen dat uw evenement een gegarandeerd succes wordt. We zien u graag snel in onze studio.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top