020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Event- en vergaderlocatie Amsterdam West

Ben je opzoek naar een eventruimte of vergaderlocatie in Amsterdam? De ruime en moderne kookstudio van Peter Pan is een unieke locatie voor evenementen en vergaderingen, gelegen in Amsterdam-West. Onze ruime en moderne kookstudio in Amsterdam West is geschikt voor grote en kleine groepen en is flexibel in te richten. De kookstudio is ideaal voor presentaties, feesten, exposities en proeverijen. Professionele audio-, video- en lichtinstallaties zorgen ervoor dat u uw event in uw eigen stijl kunt creëren. De studio is in te richten als opname locatie voor zowel film als radio. De flexibel in te richten studio leent zich perfect voor het opbouwen van een gewenst decor.

Het is uiteraard ook mogelijk om uw evenement in combinatie met een kookworkshop of catering van Peter Pan te realiseren. Daarnaast kunnen wij ook een lunch of diner verzorgen. We posten regelmatig de evenementen op onze Facebookpagina en Instagram. Hier kun je foto’s en video’s vinden voor een verdere impressie van de mogelijkheden.

De studio is gemakkelijk bereikbaar met het OV, de fiets en de auto.

Bent u geïnteresseerd in onze kookstudio als eventruimte en vergaderlocatie in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee om te zorgen dat uw evenement een gegarandeerd succes wordt. We zien u graag snel in onze studio.

Voor meer informatie en/of reservering:

bel 020 – 6363607 of mail ons.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top