Vergaderen & uitjes

Een locatie om te vergaderen in Amsterdam. Peter Pan Kookstudio is een uitstekende locatie voor uw teamvergaderingen. Voorafgaand of na afloop kunnen wij u diverse teambuilding workshops aanbieden in samenwerking met professionals. Ook een lekkere lunch, diner of (informele) kookworkshop als aanvulling op de vergadering behoort tot de opties. Ook een online kookworkshop kan een goede toevoeging zijn voor uw online vergaderingen.

Interesse in onze vergaderlocatie en/of teamuitjes, mail of bel 020-6363607.

Vergaderen in de kookstudio

De entresol boven de kookstudio in Amsterdam is een unieke plek om te vergaderen voor groepen van 10 tot 60 personen.

Onze kookstudio is ideaal voor onder meer het geven van een presentatie, informeel samenzijn en ter inspiratie en creativiteit van een brainstorm sessie. De ruimte is naar eigen wens in te richten.

contact en route

Evenementenlocatie

De begane grond van onze prachtige kookstudio in Amsterdam West is een grote, flexibel in te richten ruimte. Ideaal voor presentaties, feesten, exposities en proeverijen. Professionele audio-, video- en lichtinstallaties zorgen ervoor dat u uw event in uw eigen stijl kunt creëren.

rondvaart-door-Amsterdam

Boottocht

Geniet en beleef Amsterdam vanaf het water, gevolgd door kookworkshop of diner bij Peter Pan Kookstudio in Amsterdam. Boottocht door de grachten langs monumentale panden, uitwaaien op het IJ en/of een kijkje in de de havens.

Cocktailworkshop

Zelf cocktails leren maken? Bij Peter Pan leer je naast een aantal klassiekers ook bijzondere cocktails, waaronder alcoholvrije, waarin groenten, fruit en kruiden de hoofdrol spelen.

Wijnproeverij

Een leuke manier om de smaakpapillen te stimuleren. We proeven mooie verrassende  wijnen uit diverse streken. Welke druivensoorten zijn dit en waarom smaakt de ene soort anders dan de andere? Hoe maak je goede spijs-wijn combinaties? We bespreken 5 voor u geselecteerde wijnen.

theatersport-teamuitje-amsterdam

Theatersport

Theatersport is improvisatietheater op een losse en speelse manier. Het is leuk om naar te kijken én nog leuker om zelf te doen! Theatersport zorgt voor plezier, verbinding en een positieve sfeer.
De speelse improvisatie-oefeningen zijn eenvoudig om te doen en de trainers bouwen het programma rustig en stapsgewijs op. Hierdoor kan iedereen heel makkelijk meegaan in het plezier van theatersport.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top