skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Peter Pan Kookstudio & Catering

Kookstudio Peter Pan verzorgt uw catering in Amsterdam en daarbuiten met hart en ziel. Voor onze catering werken we met de beste ingrediënten om de lekkerste buffetten, diners of hapjes te verzorgen.

In een kookworkshop in Amsterdam of op de boerderij maken wij u op inspirerende manier wegwijs in de geheimen van de kookkunst. Een kookles in onze kookstudio in Amsterdam is een onvergetelijke ervaring.

Catering in Amsterdam en omgeving

Onze professionele koks staan garant voor bijzondere catering in Amsterdam en daarbuiten, of het nu gaat om een hapje bij de borrel of een 7-gangen diner. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat de catering perfect aansluit op uw wensen. Bij Peter Pan bent u op het juiste adres voor uw catering in Amsterdam of omgeving.

Kookworkshops in Amsterdam en bij de boer

In onze moderne kookstudio in Amsterdam en op de boerderij in Waterland en in ’t Gooi organiseren wij bijzondere kookworkshops onder enthousiaste begeleiding. Op deze site vind u alles over prijzen, programma en menu’s van onze kookevents op de verschillende locaties. Onze kookstudio in Amsterdam is ruim en modern, de sfeer bij een kookles op de boerderij los en nostalgisch.

Zin in een leerrijke kookworkshop of tongstrelende catering? Bel voor een gratis offerte naar 020-6363607 of stuur een mail naar info@peterpan.nl. Wij denken graag met je mee!

Peter Pan in beeld

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de Peter Pan nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste kookworkshops.

Peter Pan Blog & Nieuwsberichten

Ottolenghi kookworkshop

Een beetje van Yotham en een beetje van jezelf. Samen met de koks van Peter…

Lees meer

De kleurrijke pompoen

De kleurrijke Pompoen Wie kent ze niet. Ze zijn de vrolijke noot in de winkel.…

Lees meer

Workshops winter-voorjaar 2020

  Heb je zin in een kookles, met zijn tweeën of met een groepje? Je…

Lees meer
Back To Top