Online kookworkshop

Volg een online kookworkshop, het ideale bedrijfsuitje. Gezellig én coronaproof.
Speciaal voor deze corona-periode heeft Peter Pan Kookstudio een veilige kookworkshop ontwikkeld.  Hierbij kunnen de deelnemers live vanuit hun eigen keuken meedoen. De chef maakt de gerechten tegelijkertijd met de gasten. Gelijktijdig geeft hij uitlegt over wat hij doet. Onze koks nemen je mee door het recept en geven je tips. Zo leer je leuke, nieuwe recepten en tover je een heerlijke maaltijd op tafel.

Invulling online kookles

Een digitale kookworkshop duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop kunnen de deelnemers elkaar laten zien wat ze gemaakt hebben en samen het glas heffen op een heerlijke maaltijd. Een digitale kookworkshop is de ideale activiteit voor een coronaproof bedrijfsuitje! Zo kun je gezellig samenkomen op een veilige en vooral hele leuke manier. De online kooklessen zijn geschikt voor alle niveau’s en flexibel qua duur en inhoud. Je kunt een workshop volgen met kleine als grote gezelschappen. Neem voor het aanvragen van een digitale kookworkshop contact met ons op. We denken graag met je mee.

Bezorgen van ingrediëntenbox

Naast de online kookworkshop kan Peter Pan een foodbox verzorgen (vanaf € 20,00, ex bezorgkosten). Deze box kan aangevuld worden met kookschort en bijpassende wijn. Als je een online ingrediëntenpakket ontvangt, hoeven jij en je collega’s niet zelf boodschappen te doen. Zo wordt een digitiale kookles van Peter Pan nog makkelijker en leuker. De foodbox wordt de dag voor de workshop bij de deelnemers thuis bezorgd. Bezorging waar ook in Nederland.

Sfeerimpressie online kookworkshop

Ben je benieuwd naar een digitale kookles bij Peter Pan? Bekijk dan deze video voor een korte sfeerimpressie! We posten regelmatig de resultaten van workshop op onze Facebookpagina en Instagram. Hier kun je foto’s en video’s vinden voor een verdere impressie.

Kosten

De kosten voor een online kookworkshop bedragen € 650,00 (onafhankelijk van het aantal deelnemers). Deze kosten zijn incl. moderator, receptuur en excl. ingrediëntenbox en BTW. Interesse in een online kookworkshop? Neem dan snel contact met ons op.

Inspiratie online kookevenement

De invulling van een digitale kookworkshop is erg flexibel, onze koks zijn thuis in een groot aantal keukens. Heb je speciale wensen of voorkeuren? Laat het ons weten, dan maken wij samen met jou een digitale kookworkshop die past bij jouw bedrijf. Daarnaast is de invulling van het evenement heel flexibel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een online kookbattle of digitaal recruitmentdinner? Ter inspiratie hebben we hieronder een paar voorbeelden van online evenementen bij Peter Pan gegeven.

 Een recruitmentdinner is een leuke manier voor bedrijven en studenten om elkaar te leren kennen. Peter Pan heeft al enkele online recruitmentdinners georganiseerd. De bedrijven en de studenten koken in losse break-outrooms aan de hand van overeenkomstige interesses. Ondertussen gaat de chef ‘langs’ alle breakout rooms om te helpen waar nodig en is er altijd mogelijkheid tot vragen De deelnemers bereieden onder begeleiding van een chef een heerlijke maaltijd bereiden. Na het koken kunnen de deelnemers online samen de maaltijd opeten. Uiteraard is het mogelijk de ingrediënten bij de deelnemers thuis te laten bezorgen.

Toch samen met je je werknemers, partners of klanten een spannend uitje doen? Organiseer een online kookbattle. In meerdere teams koken de groepen tegen elkaar, waarbij de moeilijkheidsgraad aan te passen is aan het niveau van de groep. De teams zullen beoordeeld worden door de jury op de presentatie, het samenwerken en het afmaken van het gerecht binnen de tijd.

Nadat de strijdbijl begraven is en de winnaar bekend, kunnen alle deelnemers onder een gemoedelijke sfeer samen het resultaat opeten.

Een digitale kookles bij Peter Pan is natuurlijk al heel erg leuk op zichzelf. Als je echter nog wat extra’s wilt organiseren, kan dat. Je kunt denken aan een aansluitende borrel eventueel met pubquiz na afloop van de workshop. Of bijvoorbeeld een PowerPoint avond, waarbij jij en je collega’s elkaar korte PowerPoints kunnen presenteren naar eigen interesse. Daarnaast is het altijd mogelijk om de Foodbox te personaliseren en bijvoorbeeld een videoboodschap in een QR-code toe te voegen. Kortom, er zijn talloze mogelijkheden om een digitaal bedrijfsuitje nog onvergetelijker te maken.

Als aanvulling op de workshop kunt u uw collega’s ook een wijn- of bierproeverij aanbieden. Wij kunnen de gewenste dranken samen met de ingrediënten versturen.

Online kookvideos

Digitale kookworkshops zijn een fantastische manier om met collega’s en vrienden samen op afstand te kunnen koken. Op ons Youtubekanaal hebben wij meerdere video’s gepubliceerd waarin je leuke kooktechnieken kunt leren. In deze video laten we zien hoe je eten rookt, maar we hebben ook video’s over het maken van mayonaise, brood en pasta. Als meer wilt leren, is een online kookworkshop de perfecte manier, neem dan vooral contact met ons op of neem een kijkje op ons kanaal.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top