skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Online kookworkshop

Volg een online kookworkshop, het ideale bedrijfsuitje. Gezellig én coronaproof.
Speciaal voor deze corona-periode heeft Peter Pan Kookstudio een veilige kookworkshop ontwikkeld.  Hierbij kunnen de deelnemers live vanuit hun eigen keuken meedoen. De chef maakt de gerechten tegelijkertijd met de gasten, waarbij hij uitlegt wat hij doet. Onze koks nemen je stap voor stap mee door het recept en geven je handige kook-tips. Zo leer je leuke, nieuwe recepten en tover je een heerlijke maaltijd op tafel.

Een digitale kookworkshop duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop kunnen de deelnemers elkaar laten zien wat ze gemaakt hebben en samen het glas heffen op een heerlijke maaltijd. Een digitale kookworkshop is de ideale activiteit voor een coronaproof bedrijfsuitje! Zo kun je gezellig samenkomen op een veilige en vooral hele leuke manier.

De online kooklessen zijn geschikt voor alle niveau’s en flexibel qua duur en inhoud. Je kunt een workshop volgen met kleine als grote gezelschappen. Neem voor het aanvragen van een digitale kookworkshop contact met ons op, we denken graag met je mee.

Bezorgen van ingrediëntenbox

Naast de online kookworkshop kan Peter Pan een foodbox verzorgen (vanaf € 17,50). Deze box kan aagevuld worden met kookschort en bijpassende wijn, of uitgebreid tot een compleet Kerstpakket. Als je een online ingrediënten pakket ontvangt, hoeven jij en je collega’s niet zelf boodschappen te doen. Zo wordt een digitiale kookles van Peter Pan nog makkelijker en leuker. De foodbox wordt de dag voor de workshop bij de deelnemers thuis bezorgd, waar ook in Nederland.

Kosten

De kosten voor een online kookworkshop bedragen € 485,00 (onafhankelijk van het aantal deelnemers). Deze kosten zijn incl. moderator, receptuur en excl. ingrediëntenbox en BTW. Interesse in een online kookworkshop? Neem dan snel contact met ons op.

Sfeerimpressie online kookworkshop

Ben je benieuwd naar een digitale kookles bij Peter Pan? Bekijk dan deze video voor een korte sfeerimpressie!

 

Voorbeeldmenu’s

De invulling van een digitale kookworkshop is erg flexibel, onze koks zijn thuis in een groot aantal keukens. Heb je speciale wensen of voorkeuren? Laat het ons weten, dan maken wij samen met jou een digitale kookworkshop die past bij jouw bedrijf.

Ter inspiratie hebben we hier wat voorbeeldmenu’s.

Mediterraan
Risotto met paddestoelen & parmezaanse kaas
Gevulde kipfilet gewikkeld in parmaham

Arabisch
Couscous met verse kruiden
Kip met sinaasappel & kaneel
Komkommersalade met yoghurt & munt

Modern Hollands
Tarte tatin van witlof & sinaasappel
Gegrilde broccoli met peper & geroosterd amandelschaafsel

Dessert
Meringuerol met mokkaroom & geroosterde hazelnoten.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top