Verwen je smaakpapillen met de heerlijkste vegetarische gerechten.
Vegetarische kookworkshop Amsterdam
Bij Kookstudio Peter Pan koken we altijd met de beste ingrediënten die elk seizoen te bieden heeft. Onderstaand menu is slechts een voorbeeld van hoe een culinaire vegetarische kookworkshop in er uit kan zien. Ook carnivoren zijn lovend over deze kookworkshop.
3-gangen menu
Amuses
- Brik met kwartelei, bosui & peterselie, geserveerd met harissa
- Gegrilde polenta medaillons met pesto en gebakken paddenstoelen
- Lollie van geitenbrie met gecarameliseerde peer
Hoofdgerechten
- Rode gort met hazelnoten & gerookte bloemkool
- Krokante pizza met gemarineerde pompoen, mierikswortelroom en bieslook
- Schotel van Le Puy-linzen met paddestoelen
- Salade van rode biet, sinaasappel en zwarte olijven
- Plat brood met rozemarijn & grof zeezout
Dessert
- Luchtige worteltaart met walnoten
- Sorbet van sinaasappel en tijm