Vegetarisch diner op bord
Peter Pan is ooit begonnen als een vegetarische cateraar in Amsterdam en maakt graag verrassende vegetarische gerechten met verse, duurzame ingrediënten.
Culinair vegetarisch diner
Amuses
- Gegrilde polenta medaillons met pesto en geroosterde paprika
- Bonbon van geitenkaas, in jasje van pistachekruim, met druif als kern
Voorgerecht
- Galette met zoete aardappel, kruiden en pompoenpitten
Hoofdgerecht
- Laagjestaart met knapperige gemarineerde groenten
- Gegrilde aubergine met yoghurtsaus en granaatappel zaden
- Courgettesalade met hazelnoten en basilicum
- Boerenbrood met waterkerscrème
Dessert
- Luchtige worteltaart met walnoten
- Sorbet van sinaasappel en tijm
Prijs p.p. 30,00.
We kunnen vanzelfsprekend rekening houden met dieet en andere wensen.
Prijzen zijn incl. gebruik keukenapparatuur en excl. 6% BTW, huurspullen en personeel.
Spreek dit vegetarische menu u aan? Bel (020/6363607) of mail ons.