Een mediterrane kookworkshop is zon, zee, warmte, strak blauwe lucht. Bootjes dobberend op het water en de heerlijke geuren die ons tegemoet komen van het land.
Culinaire reis langs de middellandse zee in een mediterrane kookworkshop
Speciaal voor u heeft kookstudio Peter Pan een menu samengesteld met gerechten uit verschillende mediterrane landen, die bij elkaar een heerlijk diner vormen. Onderstaand voorbeeld menu geeft je een voorproefje van hoe een culinaire reis langs de middelandse zee er uit kan zien. Uiteraard kan het menu geheel aan je wensen aangepast worden, wij denken graag met je mee.
3-gangen menu mediterrane kookworkshop
Amuses
- Crostini met aubergine en munt
- Brikdeeg gevuld met kwartelei en verse kruiden
- Gefrituurde verse inktvisringen, geserveerd met citroen
Hoofdgerechten
- Verse pasta met saus van paddestoelen
- Tagine van kip met ingelegde citroen
- Gegrilde seizoensgroenten
- Griekse salade met paprika, tomaat, olijven en feta
- Versgebakken brood met za’atar
Dessert
- Meringuerol met mokkaroom & hazelnoten
- Sinaasappelsorbetijs met tijm
We kunnen vanzelfsprekend rekening houden met dieetwensen voor een kookworkshop. Neem voor meer informatie contact met ons op. Voor andere opties kun je een kijkje nemen op deze pagina.