Ga naar hoofdinhoud
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Ambachtelijk koken in Amsterdam.

Worst en pizza maken

Bij Kookstudio Peter Pan in Amsterdam bereiden we onze gerechten op ambachtelijke manier. Deze workshop draait om ambacht. Het draaien van verschillende soorten worst en het bereiden van een variëteit aan pizza’s in onze houtoven. Daarnaast gaan we ook ingrediënten roken in de rookoven.
De pizza’s smaken het best als ze net uit de houtoven komen. We gaan bij deze workshop dan ook niet aan tafel zitten, maar eten de pizza’s en de worst op de plek waar ze klaargemaakt worden.

De prijs voor deze workshop, die 3 uur duurt, is € 45,00 p.p.

Worst maken

  • Merguez lamsworstjes met verse kruiden
  • Toscaanse worst met venkelzaad en sinaasappelschil
  • Hollandse rookworst
  • Pittige chorizo

Pizza’s

  • Pizza met geitenkaas en aspergetips
  • Pizza met gerookte aardappel en rozemarijn
  • Calzone met spinazie en Hollandse blauwschimmel kaas
  • Pizza met rookkaas, ei, tomaat & gefruite uien

Simpele, lekkere bijgerechten

  • Sausjes
  • Groene salade

Spreekt deze ambachtelijke kookworkshop u aan? Mail of bel 020-6363607.

Back To Top