Ga naar hoofdinhoud
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Twee groepen, één winnaar. Wie gaat naar huis met de culinaire trofee?

Spannende culinaire wedstrijd

Bij deze workshop wordt de groep in verschillende teams ingedeeld. Onder leiding van onze chefs maken ze hetzelfde uitdagende menu. De koks beoordelen de teams op samenwerking, flexibiliteit, presentatie en smaak. Het winnende team krijgt een leuk culinair cadeau.

Hieronder een voorbeeld hoe de kookbattle eruit zou kunnen zien. Het menu wordt aangepast aan de groepsgrootte en het seizoen.

4 gangen menu (op bord geserveerd)

Amuses

  • Gefrituurde schorseneren met truffel aïoli
  • Langostines in Kataifideeg
  • Lolly van geitenkaas met mierikswortel in een jasje van gekruide biet

Voorgerecht

  • Ravioli gevuld met garnaal en ricotta, geserveerd met lichte tomatensaus

Hoofdgerecht

  • Eendeborstfilet met steranijs & sinaasappel
  • Gerookt aardappelschuim
  • Gegrilde courgette met hazelnoot en basilicum

Dessert

  • Meringuerol met mokkaroom & geroosterde hazelnoten
  • Flinterdunne koekjes met sinaasappel & munt

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Back To Top