Twee groepen, één winnaar. Wie gaat naar huis met de culinaire trofee?
Spannende culinaire wedstrijd
Bij deze workshop wordt de groep in verschillende teams ingedeeld. Onder leiding van onze chefs maken ze hetzelfde uitdagende menu. De koks beoordelen de teams op samenwerking, flexibiliteit, presentatie en smaak. Het winnende team krijgt een leuk culinair cadeau.
Hieronder een voorbeeld hoe de kookbattle eruit zou kunnen zien. Het menu wordt aangepast aan de groepsgrootte en het seizoen.
4 gangen menu (op bord geserveerd)
Amuses
- Gefrituurde schorseneren met truffel aïoli
- Langostines in Kataifideeg
- Lolly van geitenkaas met mierikswortel in een jasje van gekruide biet
Voorgerecht
- Ravioli gevuld met garnaal en ricotta, geserveerd met lichte tomatensaus
Hoofdgerecht
- Eendeborstfilet met steranijs & sinaasappel
- Gerookt aardappelschuim
- Gegrilde courgette met hazelnoot en basilicum
Dessert
- Meringuerol met mokkaroom & geroosterde hazelnoten
- Flinterdunne koekjes met sinaasappel & munt