Nieuw Hollandse kookworkshop
Noord-Holland: water, wind en weilanden. In het westen de Noordzee en het oosten het IJsselmeer. Zand-, kleigrond, akkers en heel wat te bieden op culinair vlak.
Bij Kookstudio Peter Pan koken we altijd met de beste ingrediënten van het seizoen. De bekende Hollandse producten zoals witlof, aardappel en schorseneren gieten we in een nieuw jasje.
De nieuwe Hollandse kookworkshop gaat met de seizoenen mee en kan er als volgt uitzien:
3-gangen menu
Amuses
- Lolly van Waterlandse schapenbrie met gekarameliseerde peer
- Kroketten van schorseneer met bieslookcrème
- Rolletje van appel met mierikswortelroom en gerookte makreel
Hoofdgerecht
- Rode Alkmaarse gort met hazelnoten & gerookte bloemkool
- Kipdijfilet met mais & waterkerscrème
- Tarte tatin van witlof met sinaasappel
- Krokante pizza met gemarineerde pompoen en mierikswortelroom
- Salade van spruitjes, radijs & boerenkool met een gerookte preisaus
Dessert
- Meringuerol met fruit van het seizoen
- Kletskoppen met hazelnotencrème