020 - 63 63 607 info@peterpan.nl
Hollands Seizoensdiner

Hollands seizoensdiner op bord geserveerd

Dit Hollands seizoensdiner is bereid met streekproducten uit het seizoen en is specifiek samengesteld voor dit jaargetijde. Noord-Holland: water, wind en weilanden. In het westen de Noordzee en het oosten het IJsselmeer. Zand-, kleigrond, akkers en heel wat te bieden op culinair vlak. Dit buffet wisselt met de seizoenen en is specifiek samengesteld voor dit jaargetijde. Bij Kookstudio Peter Pan koken we altijd met de beste ingrediënten van het seizoen.

Nieuw Hollands diner

Onderstaand menu is een voorbeeld van de invulling van een Hollands seizoensdiner op bord. Het kan uiteraard aangepast worden aan uw wensen.

Amuse
Lollie van geitenbrie met gecarameliseerde peer

Voorgerecht
Salade van 3 kleuren biet met crème fraiche

Hoofdgerecht

  • Runderstoofvlees met paddestoelen

Voor de vegetariërs: quiche van gecarameliseerde knoflook

  • Puree van gerookte aardappel
  • Salade van gegrilde courgette, met hazelnoot, basilicum en oude Beemster
  • Molensteenbreekbrood – boter met verse kruiden

Dessert
Gouden perentaart met halfgeslagen room

Prijs p.p. € 30,00.

We kunnen vanzelfsprekend rekening houden met dieetwensen.
Prijzen zijn incl. gebruik keukenapparatuur en excl. 9% BTW, huurspullen en personeel. Als u nog huurspullen of drankjes voor uw evenement nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht,

Spreek dit Hollandse menu u aan? Mail of bel 020-6363607.

Back To Top