Hollands seizoensdiner op bord geserveerd
Dit Hollands seizoensdiner is bereid met streekproducten uit het seizoen en is specifiek samengesteld voor dit jaargetijde. Noord-Holland: water, wind en weilanden. In het westen de Noordzee en het oosten het IJsselmeer. Zand-, kleigrond, akkers en heel wat te bieden op culinair vlak. Dit buffet wisselt met de seizoenen en is specifiek samengesteld voor dit jaargetijde. Bij Kookstudio Peter Pan koken we altijd met de beste ingrediënten van het seizoen.
Nieuw Hollands diner
Onderstaand menu is een voorbeeld van de invulling van een Hollands seizoensdiner op bord. Het kan uiteraard aangepast worden aan uw wensen.
Amuse
Lollie van geitenbrie met gecarameliseerde peer
Voorgerecht
Salade van 3 kleuren biet met crème fraiche
Hoofdgerecht
- Runderstoofvlees met paddestoelen
Voor de vegetariërs: quiche van gecarameliseerde knoflook
- Puree van gerookte aardappel
- Salade van gegrilde courgette, met hazelnoot, basilicum en oude Beemster
- Molensteenbreekbrood – boter met verse kruiden
Dessert
Gouden perentaart met halfgeslagen room
Prijs p.p. € 30,00.
We kunnen vanzelfsprekend rekening houden met dieetwensen.
Prijzen zijn incl. gebruik keukenapparatuur en excl. 9% BTW, huurspullen en personeel. Als u nog huurspullen of drankjes voor uw evenement nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht,