Hollands seizoensdiner op bord geserveerd
Dit diner is bereid met streekproducten uit het seizoen en is specifiek samengesteld voor dit jaargetijde.
Nieuw Hollands diner
Amuse
Lollie van geitenbrie met gecarameliseerde peer
Voorgerecht
Salade van 3 kleuren biet met crème fraiche
Hoofdgerecht
- Runderstoofvlees met paddestoelen
Voor de vegetariërs: quiche van gecarameliseerde knoflook
- Puree van gerookte aardappel
- Salade van gegrilde courgette, met hazelnoot, basilicum en oude Beemster
- Molensteenbreekbrood – boter met verse kruiden
Dessert
Gouden perentaart met halfgeslagen room
Prijs p.p. € 30,00.
We kunnen vanzelfsprekend rekening houden met dieet en andere wensen.
Prijzen zijn incl. gebruik keukenapparatuur en excl. 6% BTW, huurspullen en personeel.
Spreek dit Hollandse menu u aan? Mail of bel 020-6363607.