skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl
Hollandse-seizoenscatering

Catering Hollands buffet Amsterdam 

Ben je op zoek naar een catering Hollands buffest Amsterdam? Noord-Holland: water, wind en weilanden. In het westen de Noordzee en het oosten het IJsselmeer. Zand-, kleigrond, akkers en heel wat te bieden op culinair vlak. Dit buffet wisselt met de seizoenen en is specifiek samengesteld voor dit jaargetijde. Bij Kookstudio Peter Pan koken we altijd met de beste ingrediënten van het seizoen. De bekende Hollandse producten zoals witlof, aardappel en schorseneren gieten we in een nieuw jasje. De catering Hollands gaat met de seizoenen mee en kan er als volgt uitzien. Als u zelf wensen heeft voor een catering Hollands buffet Amsterdam, kunnen wij uw wensen uiteraard meenemen:

Voorgerecht à € 3,50

  • Soep van meiraap en gefermenteerde knoflook

Hoofdgerecht à € 21,50

Warme gerechten

  • Aardappel-knolselderij puree
  • Stoofschotel van Waterlands rundvlees met paddestoelen

Voor de vegetariërs: Tarte tatin van pastinaak met compote van rode ui

  • Gecarameliseerde witlof met venkelzaad

Koude gerechten

  • Salade van gegrilde courgette met basilicum en hazelnoten
  • Salade van flinterdun gesneden spitskool, koolrabi, cranberries en rucola
  • Landbrood
  • Kruidenolie

Dessert à € 3,75

  • Appel-peren crumble
  • Haagse bluf met gemarineerde cranberries
  • Geitenkaasje van Wolverlei met gecarameliseerde pompoen

Grand dessert (combinatie van onderstaande toetjes) € 6,50.

We kunnen vanzelfsprekend rekening houden met dieetwensen.
Prijzen zijn incl. gebruik keukenapparatuur en excl. 9% BTW, huurspullen en personeel. Als u nog huurspullen of drankjes voor uw evenement nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht,

Spreekt dit Hollandse seizoensmenu u aan? Mail of bel 020-6363607.

Back To Top