Culinair Hollands seizoensbuffet
Dit buffet wisselt met de seizoenen en is specifiek samengesteld voor dit jaargetijde.
Voorgerecht à € 3,50
- Soep van meiraap en gefermenteerde knoflook
Hoofdgerecht à € 21,50
Warme gerechten
- Aardappel-knolselderij puree
- Stoofschotel van Waterlands rundvlees met paddestoelen
Voor de vegetariërs: Tarte tatin van pastinaak met compote van rode ui
- Gecarameliseerde witlof met venkelzaad
Koude gerechten
- Salade van gegrilde courgette met basilicum en hazelnoten
- Salade van flinterdun gesneden spitskool, koolrabi, cranberries en rucola
- Landbrood
- Kruidenolie
Dessert à € 3,75
- Appel-peren crumble
- Haagse bluf met gemarineerde cranberries
- Geitenkaasje van Wolverlei met gecarameliseerde pompoen
Grand dessert (combinatie van onderstaande toetjes) € 6,50.
We kunnen vanzelfsprekend rekening houden met dieetwensen.
Prijzen zijn incl. gebruik keukenapparatuur en excl. 9% BTW, huurspullen en personeel.
Spreekt dit Hollandse seizoensmenu u aan? Mail of bel 020-6363607.