skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Markten vol geurende kruiden, zwoele nachten en eeuwenoude tradities.

De keuken van duizend en één nacht

In deze Arabische kookworkshop in Amsterdam maken we gerechten uit de wereld van “Duizend en één nacht”. De rijke smaken en het heerlijke kruidengebruik van verse koriander, munt en platte peterselie kenmerkt deze bijzondere keuken. Er is keuze uit een 3 en 4-gangen diner.

3-gangen menu

Mezzes

  • Baba ganoush (dip van geroosterde aubergine) met dukkah
  • Brik met kwartelei, bosui & peterselie, geserveerd met harissa
  • Balletjes van geitenkaas en feta, in een groen kruidenjasje

Hoofdgerecht

  • Tajine met groenten & kikkererwten
  • Kipdijfilet met sinaasappel & kaneel
  • Falaffel met groene harissa
  • Geroosterde aubergine met yoghurt & granaatappelzaden
  • Verse broodjes met za’ater

Dessert

  • Mandarijnentaart met amandel
  • Flinterdunne koekjes met sinaasappel & munt

4-gangen menu (op bord geserveerd)

Mezzes

  • Gemarineerde garnaal in kataifideeg
  • Auberginekroketten met dragon aïoli
  • Crostini met geroosterde paprika, granaatappeldressing & kappertjes

Voorgerecht

  • Galettes van zoete aardappel met verse kruiden & rode peper

Hoofdgerecht

  • Kruidige pompoencouscous
  • Tajine van lamsvlees en eieren, geserveerd met een gekruide tomatensaus
  • Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt
  • Salade van komkommer, pepertjes en maanzaad
  • Libanees brood van maismeel

Dessert

  • Dadel-cointreautaart
  • Kardemom-sinaasappelwafels

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Back To Top