Verloop van een kookworkshop

Een gezellige kookworkshop volgen in Amsterdam, wie wilt dat nou niet. Tijdens een kookworkshop in Amsterdam leer je een heerlijke driegangenmaaltijd op tafel zetten die je met de rest van de ‘chefs’ heerlijk kunt op eten. Ben je benieuwd naar het verloop van een gezellige kookworkshop bij Peter Pan? Op deze pagina geven we je een overzicht.

Wij bieden ook online workshops aan. Wil je weten hoe zo een online workshop verloopt? Bekijk dan deze pagina.

Je wordt ontvangen in de kookstudio van Peter Pan in Amsterdam met een welkomstdrankje en hapje. Na een korte uitleg van de koks klinkt het startschot voor het gezamenlijk koken. Tijdens de kookworkshop wordt er ca 2 uur ontspannen gekookt, waarbij jullie je alleen hoeven te richten op goede smaak en mooie presentatie. Onze chefs zijn aanwezig voor begeleiding en kooktips zodat je niet alleen iets lekkers op tafel zet, maar het later ook na kunt doen.

De afwas en het tafeldekken wordt door Peter Pan verzorgd. Voor het zelfgemaakte, uitgebreide diner op onze sfeervolle entresol trekken we ook twee uur uit. Na afloop ontvang je de recepten per mail zodat je de gerechten ook thuis kan maken.

Het totale programma duurt dus ongeveer vier uur. De kookworkshop kan gecombineerd worden met een vergadering, verschillende team activiteteiten of een feest achteraf. Uiteraard kan je zelf de aanvangstijd en het menu bepalen. Kies je voor het 4-gangen menu, tel er dan een half uurtje bij op.

Op onze facebookpagina, kun je foto’s en video’s vinden voor een verdere sfeerimpressie.

Kom je alleen of met een kleine groep, bekijk dan onze aparte agenda kookworkshops met open inschrijving. Daarnaast is het ook mogelijk om een kookworkshop met een groep te volgen.

cooking workshop catering

WVoor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top