Prijzen kookworkshops voor groepen

Ben je benieuwd naar de prijzen voor een kookworkshop bij Peter Pan Kookstudio en Catering? Hier vind je alle informatie over de prijs van een kookworkshop voor een groep. Je kunt kiezen uit een 3- of 4-gangen diner met een standaard of luxe drankarrangement. Zo kun je de workshop geheel aan jouw wensen aanpassen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wil je weten wat voor een soort kookworkshops je kunt volgen bij Peter Pan? Neem dan een kijkje op de pagina over het aanbod voor kookworkshops voor groepen.

We bieden ook de mogelijkheid tot het volgen van online kookworkshops, op de pagina over digitale workshops kun je ook de prijzen vinden. Voor een online kookworkshop geld een vaste prijs, ongeacht het aantal deelnemers. Als je op zoek bent naar een coronaproof bedrijfsuitje, ben je bij Peter Pan Kookstudio aan het juiste adres!

Kookworkshop 3-gangen diner€ 59,50
Kookworkshop 4-gangen diner€ 67,50
Standaard drankarrangement (alle drankjes met huiswijnen)€ 19,50
Luxe drankarrangement (alle drankjes met gastronomische wijnen)€ 25,00

Genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief kookschort, receptuur en afwas/schoonmaak. Voor alle kookworkshops in Peter Pan kookstudio in Amsterdam geldt: minimaal 15 deelnemers of een bedrag van € 850,00 (excl. drankjes). Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW (9%, m.u.v. alcoholische dranken).

Kookworkshops met open inschrijving voor individuen

Kom je alleen of met een kleine groep, bekijk dan onze aparte agenda kookworkshops met open inschrijving.

Kookworkshops op locatie

Kookworkshops voor groepen zijn ook mogelijk op de biologische boerderij van boer Albert in Waterland. Voor eigen keuze van de locatie, bekijk ook kookworkshops op locatie. De prijs daarvoor hangt af van de groepsgrootte en de voorzieningen ter plekke en de afstand. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top