skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Kookworkshop locaties in Amsterdam

Er zijn vele prachtige locaties voor kookworkshops in Amsterdam. Tijdens een kookworkshop met een groep worden onder de enthousiaste en professionele begeleiding van onze koks de heerlijkste gerechten bereid. Ben je benieuwd wat voor een soort workshops Peter Pan verzorgd? Neem dan een kijkje op de pagina voor het aanbod voor kookworkshops met groepen.

N.B.
I.v.m. Coronamaatregelen moet er per locatie gekeken worden naar de hygiene-eisen. Neem contact met ons op voor een passende workshop.

Kookstudio in Amsterdam West: Peter Pan

Deze kookstudio in Amsterdam West is de perfecte locatie voor een gezellige en inspirerende kookworkshop. Onze ruime en moderne kookstudio biedt plaats aan groepen tussen de 15 en 100 personen.

Kookstudio in Amsterdam Centrum

Deze kookstudio midden in Amsterdam is gevestigd in de Jordaan. Deze locatie heeft een gezellige huiselijke sfeer en is geschikt voor groepen tot 15 personen.

Kookworkshop in Waterland op de boerderij

Op de prachtige biologische boerderij “De Stadshoeve” (net buiten Amsterdam) organiseert Peter Pan kookworkshops op de boerderij. In een ruime schuur is er een knusse kookstudio gebouwd, waar u met verse seizoensproducten een heerlijk menu kunt bereiden.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top