Kookworkshop locaties in Amsterdam

Er zijn vele prachtige locaties voor kookworkshops in Amsterdam. Tijdens een kookworkshop met een groep worden onder de enthousiaste en professionele begeleiding van onze koks de heerlijkste gerechten bereid. Ben je benieuwd wat voor een soort workshops Peter Pan verzorgd? Neem dan een kijkje op de pagina voor het aanbod voor kookworkshops met groepen. Ook verzorgen wij online kooklessen. Met deze manier van het organiseren van een workshop, kun je met een groep koken op àlle locaties. Op onze Facebookpagina en Instagram kun je foto’s en video’s vinden voor een verdere sfeerimpressie.

N.B.
Afhankelijk van de coronamaatregelen moet er per locatie gekeken worden naar de hygiëne eisen. Neem contact met ons op voor een passende workshop op verschillende locaties voor kookworkshops in Amsterdam.

Kookstudio in Amsterdam West: Peter Pan

Deze kookstudio in Amsterdam West is de perfecte locatie voor een gezellige en inspirerende kookworkshop. Onze ruime en moderne kookstudio biedt plaats aan groepen tussen de 15 en 100 personen.

Kookworkshop in Waterland op de boerderij

Op de prachtige biologische boerderij “De Stadshoeve” (net buiten Amsterdam) organiseert Peter Pan kookworkshops op de boerderij. In een ruime schuur is er een knusse kookstudio gebouwd, waar u met verse seizoensproducten een heerlijk menu kunt bereiden.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top