Kookworkshop op locatie

Voor een kookworkshop op locatie zijn stromend water en elektriciteit zijn weliswaar (meestal) noodzakelijk, maar kookstudio Peter Pan durft het aan om een kookles op iedere gewenste locatie te organiseren! Ovens, fornuizen, professionele werkbanken, snijplanken, messen, bakjes; we kunnen vrijwel overal een keuken creëren. We hebben ervaring in het organiseren van kookworkshops in een gloednieuw nog niet ingericht kantoor, oud koetshuis, op een squashbaan, in een boerderij en buiten met mooi weer.

Natuurlijk zorgen we voor de schorten, receptuur en begeleiding. Ook de drank nemen we mee, net zoals we die in onze eigen kookstudio schenken. Kookstudio Peter Pan beschikt over tal van andere attributen (kapstokken, tafels, stoelen, borden, bestek, glaswerk, enz.) die we naar wens kunnen meenemen.

Prijs: vanaf € 80,00 per persoon.

Geïnteresseerd? Mail of bel ons op 020-6363607

N.B.
I.v.m. de huidige coronamaatregelen moet er per locatie gekeken worden naar de hygieneeisen. Neem contact met ons op voor een passende workshop.  Wij verzorgen ook online kookworkshops als alternatief voor fysieke workshops. De online workshops kunnen natuurlijk op elke locatie, zolang er internet is. Neem snel een kijkje op de pagina voor online kookworkshops als graag een online kookworkshop wilt volgen.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top