020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Kookworkshop op boerderij in Waterland

 

Op de prachtige biologische boerderij “De Stadshoeve” organiseert Peter Pan een kookworkshop op een boerderij op een steenworp afstand van Amsterdam, maar midden in de natuur. U kunt samen met boer Albert het land op om de koeien te halen en ze daarna te melken. Daarnaast zijn er ook schapen, kippen, een paard en twee lelijke, maar aandoenlijke varkens op de boerderij.

In een ruime schuur is er een knusse kookstudio gebouwd, waar u met verse, biologische producten een heerlijk menu kunt bereiden. Bij mooi weer kan er buiten gegeten worden, maar ook binnen is het mooi landelijk dineren. Zo kunt u een prachtige locatie combineren met heerlijk eten, een onfeilbaar recept voor een onvergetelijke kookworkshop.  Tijdens het koken zulen de schapen een heerlijke landelijk gevoel toevoegen aan de workshop.

Prijzen

Naast de prijzen voor de kookworkshop, bedraagt de locatiehuur €300.

Vergaderen op de boerderij

Op de boerderij is er ook een goede vergaderlocatie met uitzicht op de binnenplaats. Deze biedt plaats aan 25 personen.

De kosten voor vergaderen bedragen € 350,- per dag of € 185,- per dagdeel (inclusief koffie/thee en mineraalwater). In combinatie met een kookworkshop, geven wij een korting van 15% op de locatiehuur. Geen zin om zelf te koken? Informeer dan naar het 4-gangen Peter Pan diner op deze mooie locatie.

Bijzondere landelijke feestlocatie

De Stadshoeve is ook een prachtige feestlocatie. Landelijk dineren in de stal of op de binnenplaats. De kinderen kunnen lekker rondhollen en bij de dieren kijken. Denk aan een gezellige, ongedwongen sfeer op een originele locatie, al dan niet in combinatie met een kookworkshop of wijnproeverij. Neem contact op voor een (vrijblijvende) offerte op maat.

kookworkshop-op-boederij

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top