Ons aanbod kookworkshops voor groepen

Kookstudio Peter Pan biedt een heeft een breed aanbod aan kookworkshops in Amsterdam. Dankzij onze jarenlange ervaring geven wij in Amsterdam kookles in de meest uiteenlopende keukens. Op deze pagina vind je een overzicht van hoe het menu van een specifieke kookworkshop er uit zou kunnen zien. Wil je graag iets anders? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee. Zo kunnen wij voor jouw de ideale kookworkshop verzorgen.

Onder de huidige maatregelen is het weer mogelijk om fysieke kooworkshops te geven, maar dit aanbod geld ook voor onze online workshops. Een online kookworkshop is het ideale coronaproof (bedrijfs)uitje!

Bij het standaard menu wordt het hoofdgerecht in schalen opgediend. Tijdens de luxe kookworkshop wordt het diner per gang geserveerd en maak je zelf de borden op. Bij het diner serveren wij een heerlijke biologische wijn. Voor het luxe menu kan je ook kiezen voor een, door ons speciaal samengesteld, gastronomisch wijnarrangement.

Kerst kookworkshop en andere specials

Voor de Kerstdagen stellen wij ieder haar een speciaal Kerstmenu samen. Daarnaast bieden we op aanvraag ook nog specials aan als Worst & Pizza maken, Sushi, Spaanse Tapas, Zuid-Afrikaans of een kookworkshop Vergeten Groenten. Kortom, Peter Pan heeft met haar brede aanbod in kookworkshops in Amsterdam voor ieder wat wils.

Kom je alleen of met een kleine groep, bekijk dan onze aparte agenda kookworkshops met open inschrijving.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons

Back To Top