Kookworkshops open inschrijving

Volg een kookles in Amsterdam bij Peter Pan Kookstudio als jij meer wilt leren over koken. Samen met anderen laten wij jou zien hoe je een gezonde en hele lekkere maaltijd op tafel zet. De receptuur krijg je aan het einde natuurlijk mee, zodat je al je vrienden en familie kunt verrassen .

Peter Pan organiseert kookworkshops in zijn studio in de Houthavens, waarvoor je je alleen of met een klein groepje kunt aanmelden. We zijn gespecialiseerd in een heel breed aantal keukens, dus je kunt bij ons met (bijna) al je kookvragen terecht. Van arabisch en Italiaans tot Spaans of Mexicaans, het kan allemaal bij Peter Pan.

Je kunt ook kookles volgen in Amsterdam met een groep. Samen koken en eten is natuurlijk nog leuker.  Ben je met een groep van 12 of groter, dan kun je zelf het thema en de datum bepalen. Neem dan contact met ons op.

Wil je een kookworkshop cadeau geven? Dat kan met een kadobon! Geef een vriend of collega een culinair cadeau om nooit te vergeten. Je kunt ook je gekregen kadobonnen inwisselen voor een van deze workshops met open inschrijving. Als je nog een oude cadeaubon hebt (zonder vouchercode) kun je deze inwisselen door contact op te nemen via info@peterpan.nl.

Onder de huidige coronamaatregelen is het weer mogelijk om fysiek een kookles te volgen. Echter geven wij ook online kookworkshops. Een online kookles met je bedrijf is het ideale coronaproof bedrijfsuitje. Helaas zijn de online workshops op het moment niet voor individuele inschrijvingen, maar houd onze website en Facebook in de gaten als je daar in geïnteresseerd bent!

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top