Onze kookworkshops in Amsterdam

Mensen halen plezier uit lekker en gezond eten. Dit zijn twee zaken die wat ons betreft dan ook prima samen gaan. En wat minstens zoveel voldoening geeft als het eten van een lekkere maaltijd, is het klaarmaken ervan. Peter Pan Kookworkshop en Catering geeft daarom leuke, gezonde, lekkere en leerzame kookworkshops waarin je zelf leert het lekkerste eten op tafel te zetten.

Wil je gelijk weten wanneer jij kunt aansluiten bij een gezellige kookworkshop in Amsterdam? Bekijk dan onze online agenda en schrijf je direct in. Alleen, of met een klein gezelschap. Alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kookworkshop individueel of klein gezelschap

Pak je agenda en kies een kookworkshop in Amsterdam met open inschrijving naar smaak of geef een kookworkshop kadobon. Voor onze kooklessen in Amsterdam kun je je individueel, met 2 personen of met een klein groepje aanmelden.

Kookworkshop met een groep

Onze kookstudio in de Houthavens (Amsterdam West) is de ideale plek voor het volgen van een inspirerende en heerlijke kookworkshop. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeren.
De kookworkshops in Amsterdam zijn geschikt voor groepen van 12 tot 30 gasten. Datum, tijdstip en het menu worden in overleg bepaald.

kookworkshop-op-boederij

Kookworkshop op de boerderij

Ambachtelijke kookles op een bijzondere biologische boerderij. Op de Stadshoeve in Zunderdorp kunt u eerst met boer Albert mee om de koeien te melken en daarna gezellig koken en eten in de stalkeuken. Lekker, eerlijk eten van dichtbij.

Kookworkshop op locatie

Peter Pan heeft veel ervaring met kookworkshops op locatie. We creëren een professionele kookstudio op vrijwel iedere gewenste locatie. Zolang er stromend water en electriciteit is, kan Peter Pan koken en een lekkere en gezonde kookworkshop verzorgen!

Activiteiten

Wij bieden diverse activiteiten aan voor of na de kookworkshop.
Variërend van cocktailworkshop, theatersport tot een pubquiz. Ook voor uw vergaderingen kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top