skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl
Kookworkshops Op Inschrijving Bij Peter Pan In Amsterdam

Kookworkshops op inschrijving bij Peter Pan in Amsterdam

Kookworkshops op inschrijving bij Peter Pan in Amsterdam

Heb je zin in een kookles, met zijn tweeën of met een groepje? Je bent van harte welkom bij Peter Pan Kookstudio in trendy Amsterdam Noord.

Sinds vandaag staat ons nieuw kookles programma voor het najaar op onze agenda. Opgeven kan per telefoon 020-6363607 of mail naar info@peterpan.nl.

Een greep uit ons kookworkshop aanbod in de kookstudio in Amsterdam:

  • Arabisch – waan je in de zwoele sferen van “Duizend en één nacht
  • Verrassend Vegetarisch – tongstrelende innovatieve gerechten van meesterkok Yotham Ottolenghi
  • Vegetarische topgerechten – spannende gerechten van de jongste Hollandse sterrenkok Niven Kunz.
  • Spaanse tapas – een mix van verschillende authentieke Baskische en Andalusische hapjes

Hoe ziet een kookworkshop er uit?

Onze koks staan klaar om je innovatieve en traditionele gerechten te laten bereiden in een informele sfeer. De kookworkshop in de kookstudio in Amsterdam begint met een welkomstdrankje en uitleg van de kok. In groepjes wordt er onder begeleiding verrassend eenvoudige en meer gecompliceerde tongstrelende gerechten bereid.

Na ca. 2 uur gaan we met z’n allen aan de gedekte tafel op onze vide zitten om al het gemaakte culinaire lekkers te proeven en van te genieten. Uiteraard met een goed glas wijn, heerlijke biologische sapjes, koffie en thee na het dessert. Voor wie wil is er nog een digestieve bij de koffie. Natuurlijk sturen we na afloop de recepten toe om familie en vrienden mee te laten genieten van gerechten waarvan je bij Peter Pan genoten hebt.

Kookworkshop met een groep

Wil je liever met een groep komen en de kookstudio voor je zelf hebben, dan kan dat! In overleg kan je zelf datum, tijdstip en keuze menu bepalen.

Onze menukeuze varieert van:

  • Nieuw Hollands tot Aziatisch
  • 3 of 4 gangen diner tot tapas
  • in onze kookstudio in Amsterdam, bij de Boer in Waterland, in de biologische tuinderij in ’s Graveland, ‘t Gooi of op locatie naar keuze

Duurzaam koken

Kookstudio Peter Pan in Amsterdam maakt, waar mogelijk, gebruik van biologische, streek en seizoensprodukten en heeft duurzaam hoog in het vaandel staan. Tijdens het koken maken we gebruik van verse kruiden uit onze plantenbakken die je zelf kunt plukken. We composteren groente en fruit afval en zijn gecertificeerd door het HIER label. Onze zonnepanelen op het dak zorgen voor een deel van onze elektriciteit.

wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben gratis parkeerplek voor de deur en aanmeermogelijkheid voor wie met de boot komt. Op de fiets is het ca. 2 km vanaf Centraal Station Amsterdam.

Catering in Amsterdam en omgeving

Naast kookworkshops verzorgt Peter Pan tongstrelende catering in Amsterdam en wijde omgeving. Voor privédoeleinden, vergaderingen, conferenties en grote evenementen.

Back To Top
×Close search
Zoeken