skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Kookworkshop locaties in Amsterdam

Tijdens een kookworkshop met een groep worden onder de enthousiaste en professionele begeleiding van onze koks de heerlijkste gerechten bereid.

Kookstudio in Amsterdam West: Peter Pan

Deze kookstudio in Amsterdam West is de perfecte locatie voor een gezellige en inspirerende kookworkshop. Onze ruime en moderne kookstudio biedt plaats aan groepen tussen de 15 en 100 personen.

Kookstudio in Amsterdam Oost

De kookstudio is gelegen aan de rand van de Indische Buurt in Amsterdam. De grootte van de groep in deze kookstudio is tussen 15 tot 40 personen.

De locatie is goed te bereiken met het OV. Tram 14 stopt om de hoek (halte Zeeburgerdijk). Ook met de auto is de kookstudio goed te bereiken.

Kookstudio in Amsterdam Centrum

Deze kookstudio midden in Amsterdam is gevestigd in de Jordaan. Deze locatie heeft een gezellige huiselijke sfeer en is geschikt voor groepen tot 15 personen.

Kookworkshop in Waterland op de boerderij

Op de prachtige biologische boerderij “De Stadshoeve” (net buiten Amsterdam) organiseert Peter Pan kookworkshops op de boerderij. In een ruime schuur is er een knusse kookstudio gebouwd, waar u met verse seizoensproducten een heerlijk menu kunt bereiden.

Voor meer informatie, een gratis offerte of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Back To Top