skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Kookworkshop op boerderij in ’t Gooi

houtoven

Op landgoed “Land en Boschzigt” in ’t Gooi gaan we met versgeplukte biologische groente en kruiden heerlijke gerechten koken. De biologische tuinderij van boer Sijmen ligt prachtig tussen de bossen.

Bij deze kookworkshop op ’t platteland staat de ambachtelijke houtoven centraal. Hierin bereiden we het leeuwendeel van de gerechten, waarvan u gaat genieten in de fraaie tuin of in de knusse serre aan lange tafels. Als u meer wilt weten over de streekproducten van het seizoen, dan kunt u met de boer het land op en zelf groenten en kruiden oogsten.

De historische wijngaard vormt ook een ideale locatie voor een wijnproeverij op een van de mooiste plekken in ’t Gooi (prijzen vanaf € 10,50 p.p.).

Voor de kookworkshop op de boerderij in ’t Gooi betaalt u een surplus van € 400 op onze prijzen.

Vergaderen op de boerderij

De Serre is de perfecte vergaderlocatie op het platteland en biedt plaats aan dertig personen. De omliggende bossen zijn een ideale plek voor een moment van rust.
Voor de huur van de serre geldt een tarief van € 450,- per dag of € 235,- per dagdeel (inclusief koffie/thee en mineraalwater). In combinatie met een kookworkshop, geven wij een korting van 15% op de locatiehuur. Geen zin om zelf te koken, informeer naar het 4-gangen Peter Pan diner op deze mooie locatie.

Feest op boerderij

Land en Boschzigt is ook een prachtige feestlocatie. Voor het eten halen we de groenten van het land en serveren we de gerechten op het sfeervolle terras of in de knusse serre. Denk aan een gezellige, ongedwongen sfeer op een originele locatie, al dan niet in combinatie met een kookworkshop of wijnproeverij. We willen het wel rustig houden; versterkte muziek is niet toegestaan.

Geïnteresseerd? Bel +31 (0)20 – 6363607 of mail ons.

Back To Top
×Close search
Zoeken