skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Onze kookworkshops in Amsterdam

Mensen beleven veel vreugde aan gezond en lekker eten. Twee zaken die wat ons betreft dan ook prima samen gaan. En wat minstens zoveel voldoening geeft als het eten van een lekkere maaltijd, is het klaarmaken ervan. Peter Pan geeft daarom leuke en leerzame kookworkshops waarin je zelf leert het lekkerste eten op tafel te zetten.

Wil je gelijk weten wanneer jij kunt aansluiten bij een gezellige kookworkshop in Amsterdam? Bekijk dan onze online agenda en schrijf je direct in. Alleen, of met een klein gezelschap. Alles is mogelijk.

Kookworkshop individueel of klein gezelschap

Pak je agenda en kies een kookworkshop in Amsterdam met open inschrijving naar smaak of geef een kookworkshop kadobon. Voor onze kooklessen in Amsterdam kun je je individueel, met 2 personen of met een klein groepje aanmelden.

Kookworkshop met een groep

Onze kookstudio in het hippe Amsterdam Noord is de ideale plek voor het volgen van een inspirerende en tongstrelende kookworkshop. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeren. De kookworkshops in Amsterdam zijn geschikt voor groepen van 15 tot 100 gasten. Datum, tijdstip en het menu worden in overleg bepaald.

Ook organiseren wij workshops in Amsterdam Oost en op de boerderij in Zunderdorp.

Kookworkshop op de boerderij

Ambachtelijke kookles op bijzondere biologische boerderijen. Op de Stadshoeve in Zunderdorp kunt u eerst met boer Albert mee om de koeien te melken en daarna gezellig koken en eten in de stalkeuken. Op de prachtige tuinderij van boer Sijmen in ’t Gooi staat de houtoven centraal en kunt u met verse groenten en kruiden van het land koken.

Kookworkshop op locatie

Peter Pan heeft veel ervaring met kookworkshops op locatie. We creëren een professionele kookstudio op vrijwel iedere gewenste locatie.

Activiteiten

Wij bieden diverse activiteiten aan voor of na de kookworkshop.
Variërend van wijnproeverij, theatersport tot fietstocht in Waterland langs biologische boerderijen. Ook voor uw vergadering kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie, een gratis offerte en reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Back To Top