Kookworkshop op boerderij in Waterland

Met verse, biologische producten eten en landelijk dineren of vergaderen op een boerderij op een steenworp van Amsterdam

Op de prachtige biologische boerderij “De Stadshoeve” organiseert Peter Pan een kookworkshop op een steenworp afstand van Amsterdam, maar toch echt op het platteland. U kunt samen met boer Albert het land op om de koeien te halen en ze daarna te melken. Daarnaast zijn er ook schapen, kippen, een paard en twee lelijke, maar aandoenlijke varkens op de boerderij.

In een ruime schuur is er een knusse kookstudio gebouwd, waar u met verse, biologische producten een heerlijk menu kunt bereiden. Bij mooi weer kan er buiten gegeten worden, maar ook binnen is het mooi landelijk dineren. Zo kunt u een prachtige locatie combineren met heerlijk eten, een onfeilbaar recept voor een onvergetelijke kookworkshop.

Vergaderen op de boerderij

In combinatie met een kookworkshop, geven wij een korting van 15% op de locatiehuur. Geen zin om zelf te koken? Informeer dan over de mogelijkheden voor een buffetcatering of een heerlijk diner op bord geserveerd.

Bijzondere landelijke feestlocatie

De Stadshoeve is ook een prachtige feestlocatie. Landelijk dineren in de stal of op de binnenplaats. De kinderen kunnen lekker rondhollen en bij de dieren kijken. Denk aan een gezellige, ongedwongen sfeer op een originele locatie, al dan niet in combinatie met een kookworkshop of wijnproeverij. Neem contact op voor een (vrijblijvende) offerte op maat.

Locatie workshop € 400,-
Duur ca 3,5 uur
Voor 15 tot 20 personen

Vergaderen € 350,-
€ 185,- per dagdeel
Incl. koffie/thee en mineraalwater
Voor groepen tot 20 personen

Bel voor een gratis offerte naar 020-6363607 of mail ons.
Wij denken graag met je mee!

Back To Top