Kookworkshops met een groep

Koken en eten is al heel leuk, maar het is nog veel leuker in een groep. Ben je opzoek naar een leuke activiteit voor een feestje, bedrijfsuitje of verjaardag? Onze kookstudio in het hippe Amsterdam West is de ideale plek voor het volgen van een inspirerende en tongstrelende kookworkshop met een groep.  Goed bereikbaar met de fiets, het OV en gratis parkeren. De kookworkshops in Amsterdam West zijn geschikt voor groepen van 12 tot 20 gasten. Datum, tijdstip en het menu worden in overleg bepaald. Op verzoek geven wij ook kookworkshops in Amsterdam-Centrum, Oost en Noord. Daarnaast is het ook mogelijk op een kookworkshop op een locatie te volgen. Neem voor vragen en een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Onder de huidige coronamaatregelen is het weer mogelijk om kookworkshops fysiek te geven. We geven echter ook hebben wij nu online kookworkshops voor groepen. Ook in deze tijden is het mogelijk om samen lekker te koken en te eten, een online kookworkshop is dan een ideaal uitje.

Kookworkshop in onze kookstudio

Kookstudio Peter Pan in Amsterdam West biedt een scala aan kookworkshops. Dankzij onze jarenlange ervaring geven wij in Amsterdam kookles in de meest uiteenlopende keukens.

kookworkshop-op-boederij

Kookworkshop op de boerderij

Bent u op zoek naar ambachtelijke kookles op een bijzondere biologische boerderij? De Stadshoeve in Zunderdorp is een biologisch dynamisch melkveebedrijf, dat ook schapen houdt. Er is ook een groentetuintje, waar u zelf verse groenten kunt oogsten.

Kookworkshop op locatie

Peter Pan heeft veel ervaring met kookworkshops op locatie. We creëren een professionele kookstudio op vrijwel iedere gewenste locatie. Wil je een kookworkshop met een groep op een locatie volgen? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top