Kookstudio Peter Pan in Amsterdam

Hou je van lekker eten en koken? Kan je ervan genieten om – samen met anderen – iets neer te zetten? Bij kookstudio Peter Pan zijn we allemaal gepassioneerd met eten en mensen bezig. Dat vertaalt zich in lekker eten en originele activiteiten. Bij ons kun je:

  • Deelnemen aan leuke kookworkshops, alleen of in gezelschap;
  • Catering voor evenementen laten verzorgen;
  • Alle (horeca) benodigdheden voor je evenement huren;
  • Koken op locatie, bijvoorbeeld bij de boer;
  • De leukste evenementen organiseren, gecombineerd met eten en/of workshops.

Bovenal zijn wij flexibel. Laat ons weten wat je evenement of gelegenheid is en wij schetsen je graag de mogelijkheden. Ook als je meer wilt weten over bijvoorbeeld onze gerechten of als je andere vragen hebt, dan horen we graag van je.

Heerlijk eten op locatie

Als cateraar en kookstudio is het bereiden van lekker eten onze corebusiness. Bij tal van gelegenheden en op tal van locaties verzorgen wij ontbijt, lunch, diner of andere maaltijden. Kenmerkend zijn onze flexibiliteit, dienstverlenende instelling en het plezier waarmee wij met mensen werken. Onze kookstudio in Amsterdam verzorgt met net zoveel plezier complexe 7-gangenmaaltijden, als verrassende tapas voor bij een borrel. Voor elke gelegenheden geven we invulling aan jouw wensen. Daarin gaan we tot het uiterste. Graag verrassen we jou en je gasten met originele, pure en authentieke gerechten.

Over onze ingrediënten en werkwijze vertellen we je ook graag meer. Wij werken namelijk zoveel mogelijk met biologische ingrediënten. Want lekker eten smaakt toch net even iets lekkerder wanneer je weet dat het goed zit. Peter Pan heeft de sterke overtuiging dat het eten er ook gewoon beter door wordt. En dat is waar het ons uiteindelijk om gaat.

Zelf leren koken in onze kookstudio in Amsterdam

Onze passies zijn mensen en eten. Het zal je daarom niet verbazen dat wij kookworkshops verzorgen. Graag leren wij enthousiaste mensen om originele en gezonde gerechten te bereiden. Voor deze workshops kun je je in kleine groepen of alleen inschrijven. Voor grotere groepen maken we graag een afspraak. De kookworkshops van Peter Pan worden aangeboden in onze kookstudio in Amsterdam, maar ook op locatie. We zijn bijzonder creatief in het creëren van onze eigen kookstudio op locatie en vinden dat ook altijd erg leuk om te doen. Doe ons gerust een voorstel!

In onze agenda kun je je gelijk inschrijven voor een kookworkshop in onze kookstudio. Wil je deelnemen met een grotere groep? Mail of bel ons gerust.

Back To Top