Kookstudio Amsterdam

Hou je van lekker eten en koken? Kan je ervan genieten om, samen met anderen, iets neer te zetten? Bij kookstudio Peter Pan zijn we allemaal gepassioneerd met eten en mensen bezig. Wij geven kookworkshops in onze eigen kookstudio in Amsterdam, maar ook op locatie. Wij bieden kookworkshops aan voor onder meer de volgende keukens: Hollands, Italiaans, Mediterraan, Oosters, Arabisch, Vegetarisch.

Qua workshops en eten is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. We zijn vooral heel erg flexibel. Laat ons weten wat je evenement of gelegenheid is en wij schetsen je graag de mogelijkheden. Ook als je meer wilt weten over bijvoorbeeld onze gerechten of als je andere vragen hebt, dan horen we graag van je.

Kookbattle met vrienden

Heerlijk eten en lekker leren koken met gezonde wedstrijdspanning? Bij de workshop Kookbattle Masterchef neem je het met je team op tegen een ander team. Samen met je teamgenoten maak je een viergangendiner klaar dat wordt beoordeeld door professionele koks. Het winnende team sleept een leuke prijs in de wacht en natuurlijk een mooi verhaal voor op een feestje.

Zelf leren koken in onze kookstudio in Amsterdam

Onze passies zijn mensen en eten. Het zal je daarom niet verbazen dat wij kookworkshops verzorgen. Graag leren wij enthousiaste mensen om originele en gezonde gerechten te bereiden. Voor deze workshops kun je je in kleine groepen of alleen inschrijven. Graag pakken we uit voor groepen en grote gezelschappen. In onze kookstudio in Amsterdam-Noord, of elders in Amsterdam. Er is veel mogelijk. We zijn bijzonder creatief in het creëren van onze eigen kookstudio op locatie en vinden dat ook altijd erg leuk om te doen. Doe ons gerust een voorstel!

In onze agenda kun je je gelijk inschrijven voor een kookworkshop in onze kookstudio. Wil je deelnemen met een grotere groep? Kijk dan hier voor meer informatie.

Heerlijk eten op locatie

Als cateraar en kookstudio is het bereiden van lekker eten onze corebusiness. Bij tal van gelegenheden en op tal van locaties verzorgen wij ontbijt, lunch, diner of andere maaltijden. Kenmerkend zijn onze flexibiliteit, dienstverlenende instelling en het plezier waarmee wij met mensen werken. Onze kookstudio in Amsterdam verzorgt met net zoveel plezier complexe 7-gangenmaaltijden, als verrassende tapas voor bij een borrel. Voor elke gelegenheid geven we invulling aan jouw wensen. Daarin gaan we tot het uiterste. Graag verrassen we jou en je gasten met originele, pure en authentieke gerechten.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Back To Top