Peter Pan staat voor passie voor eten. Wij helpen u in gemoedelijke sfeer een heerlijk menu op tafel te toveren.

Peter Pan kookstudio in Amsterdam West

Op zoek naar een kookstudio in Amsterdam West? Onze kookstudio in de hippe Houthavens (West) is de ideale plek voor het volgen van een gezellige en inspirerende kookworkshop. Onze ruime en moderne kookstudio biedt gewoonlijk plaats aan groepen van 15 tot 80 gasten, maar vanwege de corona-crisis momenteel tussen de 12 en 20 personen.  Daarnaast verzorgen wij in onze kookstudio nu online kookworkshops.
Onze kookstudio is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto (gratis parkeren voor de deur!), kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op onze contactpagina.

U kunt kiezen tussen verschillende aantrekkelijke menu’s. Ook kunt u de aanvangstijd van de kookworkshop zelf bepalen. Zo zorgt u ervoor dat een kookworkshop perfect bij uw wensen past. Wij denken graag met u mee over de invulling van het programma, neem contact met ons op voor inspiratie.

 

 

De gerechten worden bereid met verse, voornamelijk biologische ingrediënten. We kiezen bij voorkeur voor seizoensproducten van dichtbij en verantwoord gevangen vis.Onze koks hebben jarenlange ervaring in de professionele keuken en helpen u graag een mooi menu te bereiden. Zo is een kookworkshop in onze kookstudio geschikt voor iedereen; de ervaren en ook minder ervaren chef en bent u verzekerd van een heerlijke avond.

Virtuele tour door de kookstudio in Amsterdam West

De kookstudio is heel geschikt voor fotoshoots, filmlocatie, presentaties en feesten.
U kunt vast een virtuele tour door onze kookstudio maken via Google Streetview.

 

Ook dit filmpje geeft een goed overzicht van onze kookstudio. Als u liever in het echt een kijkje komt nemen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

 

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top