Kookles in Amsterdam

Geniet je bijna net zoveel van koken als van lekker eten? Dan is er niets leuker dan écht heerlijk eten op tafel te kunnen zetten en mensen te zien genieten. Kookstudio Peter Pan biedt kookworkshops en kooklessen aan voor iedereen die beter wil leren koken of gewoon heel veel van koken houdt. Vanzelfsprekend bieden we verschillende workshops en mogelijkheden.

Voor deze kooklessen kun je individueel of in kleine groepen aanmelden. Dat doe je gewoon via deze website.

Kookles voor grote groepen

Voor grotere groepen (vanaf 15 personen) bieden we natuurlijk ook kooklessen aan. Je kunt dan kiezen voor een van de menu’s, maar ook voor een programma op maat. Eventueel op locatie. Laat ons weten wat je wilt leren en waar je wilt koken; wij maken het mogelijk.

Schrijf je in voor een kookles in Amsterdam of neem contact op voor een groepsarrangement.

Hoe ziet een kookles van Peter Pan er uit?

Een normale kookles duurt ongeveer vier uur. Wij heten je welkom met een hapje en een drankje, terwijl we alvast het een en ander uitleggen. Vervolgens gaan we aan de slag op een prettig tempo en onder goede begeleiding. Als een professionele kok werk je met de beste ingrediënten, originele recepten en met volop aandacht voor de presentatie. Wanneer het eten klaar is wordt er natuurlijk lekker gegeten en wel op onze sfeervolle entresol. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat je de recepten ontvangt. Zo kun je familie of vrienden ook eens trakteren met je nieuw verkregen kookkunsten.

Kookles in Amsterdam op locatie

Bij het klaarmaken van lekker eten komt veel meer kijken dan alleen ingrediënten, toewijding en een goede kok. Presentatie is belangrijk, maar ook de locatie. Daarom biedt kookstudio Peter Pan kooklessen aan op locatie in Amsterdam en omgeving. Dat kan eigenlijk overal. Wil je met een groep kooklessen volgen, aansluitend op een andere activiteit bijvoorbeeld, dan maken wij dat mogelijk. Zo verras je gasten of vrienden op een originele manier.

Onze kooklessen zijn niet alleen goed in te passen bij andere activiteiten, maar ook kunnen wij hier zelf een voorzet toe doen. Combineer een kookles in Amsterdam bijvoorbeeld met een proeverij van biologische wijnen, een boot– of fietstocht of een cocktailworkshop. Maak er met je hele gezelschap een leuke dag van.

Back To Top