Een kok op locatie

Een culinair evenement op locatie organiseren? Kookstudio Peter Pan maakt het mogelijk. Wil je je eten écht vers bereid zien worden? Kies dan voor een kok op locatie in Amsterdam. Wij richten een professionele kookstudio in op locatie en bereiden ter plekke de heerlijkste gerechten.

Kies voor Peter Pan omdat:

  • Wij overheerlijke catering verzorgen met biologische ingrediënten;
  • Wij overal in Amsterdam en omgeving ter plekke een kookstudio inrichten;
  • Jij en je gasten getuige zijn van hoe wij ter plekke heerlijk eten verzorgen;
  • Wij ook kookworkshops en kooklessen aanbieden op locatie.

Wat de gelegenheid ook is, Peter Pan zorgt voor een onvergetelijke en vooral overheerlijke culinaire omlijsting. Wil je dat graag ook ervaren? Neem dan contact met ons op.

Een kok aan huis voor 15 tot 5.000 personen

Als kookstudio zijn wij flexibel en praktisch ingesteld. Dat betekent dat we voor elk gezelschap en op vrijwel iedere locatie voor toepasselijk eten kunnen zorgen. Of je gezelschap nou uit 15 of 5.000 personen bestaat. Diner, lunch, ontbijt, maar ook tapas, amuses en culinaire borrelhapjes zijn aan ons besteed. Zijn er speciale wensen? Bijvoorbeeld een thema of een bepaalde keuken? Vanzelfsprekend weten wij hier invulling aan te geven en zullen we jou en je gasten allicht nog weten te verrassen.

Kies je voor een kok aan huis in Amsterdam en omgeving, dan bereiden wij op locatie heerlijke gerechten op basis van biologische ingrediënten. Daar hoef jij verder niets voor te doen. Wij zorgen voor al onze benodigdheden en voor de voorbereiding. Op locatie maken we de gerechten klaar om opgediend en opgegeten te worden. Daarvoor beschikken wij natuurlijk over ervaren horecapersoneel.

Volop keuze in catering en interactie

Kok aan huis in Amsterdam is natuurlijk een goede keuze voor de catering bij je evenement. Maar op het gebied van catering bieden wij veel meer. Bijvoorbeeld leuke kooklessen op locatie, waarbij je met je gezelschap zelf leert koken. Hiervoor bieden wij diverse inspirerende locaties, maar ook hier geldt dat wij bijna overal uit de voeten kunnen. Zo zorgen wij niet alleen voor lekker eten op locatie, maar ook bieden we jou en je gasten de mogelijkheid om zelf op een professionele manier met eten aan de slag te gaan. Spreekt dit je aan? Of wil je weten welke mogelijkheden wij bieden voor jouw evenement? Laat ons je idee weten en allicht dat we samen tot een originele invulling kunnen komen.

Back To Top