skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Koken op 1,5 meter

We zijn heel blij dat we op 1 juni weer gasten mogen ontvangen in onze kookstudio in Amsterdam Houthavens! Juist nu is het heel leuk om samen weer gezellige dingen te doen. Het maximaal aantal gasten voor een kookworkshop is 20.

Uiteraard hebben we de nodige maatregelen genomen om onze workshops veilig te laten verlopen. Als je graag aanvullende informatie wilt ontvangen over deze maatregelen, neem dan contact met ons op.

Welke maatregelen worden er genomen?

We volgen de richtlijnen van het RIVM

Controlegesprek bij binnenkomst
Voor binnenkomst vragen we alle gasten naar coronaklachten. Gasten kunnen alleen met een reservering in onze kookstudio terecht.

Handen wassen
Bij binnenkomst zijn alle gasten verplicht hun handen te wassen of te desinfecteren. Ook tijdens het koken en voor en na het eten zullen wij iedereen vragen veelvuldig hun handen te wassen.

1,5 meter afstand
Tijdens het koken en eten houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar. We helpen jullie daarbij met markeringen op de grond.

Toiletgebruik
Gasten wassen voor en na een bezoek aan het toilet hun handen. Wij zullen extra vaak de WC’s schoonmaken.

Gebruik plastic handschoenen
Wij zijn meer voorstander van het goed wassen van handen dan van het dragen van plastic handschoenen, maar we hebben ze altijd beschikbaar voor gasten die daar gebruik van willen maken.

Online kookworkshops
Wil toch liever een online kookworkshop doen? Dat kan ook! Via het platform Chefs Online kun je online workshops over verschillende keukens volgen. Ga naar de website en meld je aan via het contactformulier of neem direct contact met ons op.

Geinteresseerd? Neem een kijkje op onze agenda voor het overzicht van de kookworkshops met open inschrijving of stuur ons een mail.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Back To Top