020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Over Peter Pan

Peter Pan Kookstudio & Catering is een professionele kookstudio en cateraar in Amsterdam. Sinds 1992 koken wij met hart en ziel de lekkerste gerechten en geven bijzondere kookworkshops. We koken in onze moderne kookstudio, vlakbij de ring en dicht bij Amsterdam CS. Peter Pan staat voor professionaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Een kookworkshop of catering van Peter Pan is een garantie op een heerlijke culinaire ervaring. Naast onze jarenlange ervaring zijn wij ook een heel erg innovatief bedrijf en geven wij in deze tijden online workshops als coronaproof bedrijfsuitje.

Duurzaam en betrokken

Peter Pan Amsterdam werkt vanuit een duurzame visie en werkt zoveel mogelijk met streek- en biologische producten. Dat is niet alleen gezonder, maar ook smaakvoller. Groenten, kruiden en vruchten hebben alle tijd gekregen om onder natuurlijke omstandigheden tot rijping te komen.

Onze kookstudio is klimaatneutraal. Dat betekent dat we naast het gebruik van biologische schoonmaakmiddelen en groene stroom en gas, onze CO2 uitstoot compenseren. Maar Peter Pan doet meer. We composteren onze groenten en fruit en ondersteunen een project voor zuinige houtovens in Tanzania, om de mensen daar en het milieu te helpen.

Klantenkring

In de loop van de jaren heeft Peter Pan de catering van een groot aantal organisaties verzorgd. ABN-Amro, Nuon, Ymere, Rabobank, Shell en KPMG, maar ook de provincie Utrecht en organisaties als Natuur en Milieu, De Groene Bocht, New Energy Docks en Vluchtelingenwerk. Dat onze klanten steeds terugkomen, zien wij als een groot compliment.

Enkele reacties van gasten

  • ‘Het was SUPER-lekker, gezellig, prettig, vullend, origineel (vooral het ijs), kortom TOP.’
Teamleden Muiden en Muiderberg
  • ‘Dank voor alles! We hebben een super leuk feest gehad. Complimenten aan de chefkok en alle hulp-kokken. Alle gasten vonden het leuk om te koken en te eten. Mensen hebben dingen gemaakt waarvan ze dachten dat ze dat nooit konden. Eén jongetje (de pasta-maker) weet nu opeens: ik word geen machinist maar kok! Mijn zus gaat op haar werk voorstellen: Uitje? Dan naar Peter Pan.’ 
Clara en Arjan
  • ‘Wat hebben we, in ongedwongen sfeer en onder goede begeleiding, lekker gekookt en nog lekkerder gegeten!’
OBS de Pionier, Amstelveen
  • ‘Wij hebben enorm genoten van het diner op IJburg. Jullie kok heeft geweldig gekookt en de sfeer was erg goed. Namens mijn moeder hartelijk bedankt voor jullie perfecte service.
Wij zullen in de toekomst zeker opnieuw van jullie diensten gebruik maken.’
Daphne Roos
  • ‘Trainers take years to make elephants make tricks but you only needed one evening to make 18 donkeys cook! Well done!’
GL Trade
cooking workshop catering
Back To Top