020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Op deze pagina kunt u de contact gegevens van en een route naar Peter Pan Kookstudio en Catering vinden.

Route

De kookstudio is makkelijk te bereiken met het ov en de auto en je kunt voor de deur gratis parkeren!
Met de auto (Vanaf Amsterdam Centraal Station (CS)).

Rijd vanaf CS langs het IJ in westelijke richting, naar S101 en S102. Ga na de Spaarndammertunnel bij het stoplicht naar rechts de Archangelweg op. Draai de eerste weg schuin links, het industriegebied op. Ga aan het eind linksaf en ga bij 6P rechtsaf. Ga na 6R rechtsaf tot aan het hek, ga daar rechts en je staat bij Peter Pan voor de deur.

Vanaf de ring A10

Neem vanaf de ring de afslag S102 en ga in de richting van het centrum. Rijd ca 2 km rechtdoor op de Transformatorweg en sorteer links voor na het viaduct (rechts zie je Westcord Art Hotel). Sla linksaf bij de stoplichten de Archangelweg op en draai de eerste weg schuin links, het industriegebied op. Ga aan het eind linksaf en ga bij 6P rechtsaf. Ga na 6R rechtsaf tot aan het hek, ga daar rechts en je staat bij Peter Pan voor de deur.

Met de fiets (Vanaf Amsterdam CS)

Ga achter het station in westelijke richting. Volg het fietspad langs het IJ en ga voor het 4e gymnasium rechts de Houthavenweg in. Ga aan het eind links en ga bij de T-splitsing rechts. Draai de eerste weg schuin links, het industriegebied op. Ga aan het eind linksaf en ga bij 6P rechtsaf. Ga na 6R rechtsaf tot aan het hek, ga daar rechts en je staat bij Peter Pan voor de deur.

Met het OV (Vanaf Amsterdam CS)

Neem bus 48 richting Houthavens en stap uit bij het 4e Gymnasium (Haparandaweg). Loop in de richting van de bus door en ga bij de T-splitsing rechts. Neem de eerste weg schuin links, het industriegebied op. Ga aan het eind linksaf en ga bij 6P rechtsaf. Ga na 6R rechtsaf tot aan het hek, ga daar rechts en je staat bij Peter Pan voor de deur.

Vanaf Amsterdam Sloterdijk

Neem in de spits (7.09 tot 9.24 u en 15.53 tot 18.08 u) bij 222 en stap uit bij de halte Haparandaweg. Ga aan de linkerkant het industrieterrein op en sla bij 6P rechtsaf. Ga na 6R rechtsaf tot aan het hek, ga daar rechts en je staat bij Peter Pan voor de deur.

Neem buiten de spits lijn 22 en stap uit bij de halte Spaarndammerstraat. Ga voor het 4e gymnasium rechts de Houthavenweg in. Ga aan het eind links en ga bij de T-splitsing rechts. Ga de eerste weg schuin links, het industriegebied op. Ga aan het eind linksaf en ga bij 6P rechtsaf. Ga na 6R rechtsaf tot aan het hek, ga daar rechts en je staat bij Peter Pan voor de deur.

Als u onze studio onverhoopt niet kan vinden, kunt u contact opnemen door ons te bellen.

Contact

Peter Pan Kookstudio
Nieuwe Hemweg 6-S
1013 BG Amsterdam
T: 020 – 63 63 607
E: info@peterpan.nl

kookstudio-amsterdam
Back To Top