Feestlocaties in Amsterdam

We hebben in de loop van jaren op veel verschillende feestlocaties in amsterdam de catering verzorgd. Hieronder een aantal bijzondere locaties waar u ons voor de catering kan vragen.

Bent u op zoek naar nog iets anders, bel of mail ons. We hebben namelijk nog veel meer locaties voor u geselecteerd. We helpen uw graag om de perfecte locatie voor uw evenement te vinden. Voor het aanbod van catering die Peter Pan voor uw kan verzorgen, neem een kijkje op de pagina voor catering in  Amsterdam.

West: Kookstudio Peter Pan

Kookstudio Peter Pan is een verrassende en leuke locatie voor uw feest. Zeker als eten een belangrijk onderdeel van uw feest uitmaakt, is deze plek in het moderne Amsterdam West een prima keus. Er zijn twee verschillende verdiepingen met ieder z’n eigen sfeer. Wij bieden de mogelijkheid voor het houden van feesten van 40 tot 150 gasten.

Onze kookstudio is makkelijk te bereiken per fiets (4 km van CS), openbaar vervoer en heeft gratis parkeergelegenheid.

Zunderdorp: Stadshoeve

De Stadshoeve in Zunderdorp is een prima plek voor een landelijk feestje. In de stal is plaats voor een lange tafel (tot 100 man) en bij mooi weer kan er ook buiten gegeten en een feestje gehouden worden.

Voor de koudere tijden van het jaar in de stalkeuken (met vloerverwarming!) gezeten en gegeten (tot 20 personen) worden.

De huur van deze locatie is afhankelijk van de groepsgrootte en tijd.

Festivalsfeer op eigen locatie

Je kunt nu op iedere ruime locatie (buiten, bedrijfshal, kantine) een eigen festivalsfeer creëren. Peter Pan bouwt een festivalterreintje op.

De huur voor deze opstelling komt op € 1250 excl transport en BTW.
Festival sfeerverlichting, statafels, zitzakken, vuurkorf en aankleding om het festivalgevoel compleet te maken zijn hierbij inbegrepen.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top