Catering

Duurzame catering in Amsterdam door Kookstudio Peter Pan. Wij creëeren met liefde alle gerechten voor jouw catering in en rondom Amsterdam. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat de catering perfect aansluit op jouw wensen. Of het nu gaat om het bestellen van een hapje bij de borrel, tuinfeest of een luxueus 7-gangen diner, onze koks staan garant voor puur, duurzame en bovenal smakelijke gerechten. Peter Pan verzorgd duurzame catering in Amsterdam, zodat er op jouw evenement niet alleen lekker, maar ook gezond en eerlijk eten geserveerd wordt.

3 goede redenen om ons uw catering te laten verzorgen

  • vakkundige koks met passie voor eten
  • eerlijke en pure producten van het seizoen
  • flexibiliteit en klantvriendelijkheid; wij denken graag met u mee

Wij verzorgen heerlijke, veelal biologisch, hapjes, buffetten en diners in Amsterdam en wijde omgeving. Dit kan bij u thuis zijn of op locatie. Op verzoek bezorgt Peter Pan Amsterdam naast het eten ook de drank, aankleding van de ruimte, huurspullen, bedienend personeel en teamuitjes. Zo kunnen wij alle zorgen uit handen nemen en ook zorgen voor een perfect verloop van jouw evenement.

We cateren vanaf 15 tot 5.000 gasten.

Cateraar Peter Pan kiest voor biologisch vanwege de puurheid en de kwaliteit van de ingrediënten, en verzorgd al 30 jaar duurzame catering in Amsterdam.

Weet je nog niet welke keuken je wilt serveren? Geen probleem, wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor inspiratie voor de invulling van jouw evenemement. Onze koks zijn thuis in een groot aantal keukens, en kunnen dus perfect inspelen op jouw wensen. Voor verdere inspiratie kun je een kijkje nemen op onze facebookpagina.

Uiteraard nemen wij tijdens het verzorgen en bereiden van de catering de coronamaatregelen in acht.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top