italiaanse kookworkshop

Biologische catering Amsterdam

Steeds meer mensen realiseren zich het belang van goed eten. Eten dat goed is voor jezelf, maar ook eten dat op een verantwoorde wijze tot stand komt. Eerlijke ingrediënten dus, die onze omgeving niet te zwaar belasten. Kookstudio en cateraar Peter Pan maakt het nu mogelijk om ook volwaardige catering op verantwoorde wijze aan te bieden aan je gasten.

Dit is wat wij belangrijk vinden:

  • Eerlijke, biologische ingrediënten;
  • Teruggaan naar de bron van lekker eten;
  • Laten zien dat lekker, professioneel klaargemaakt eten ook gewoon eerlijk kan zijn;
  • Een duurzame bedrijfsvoering.

Peter Pan zet graag wat lekkers op tafel. Wil jij op een feest of evenement graag al je gasten laten proeven van overheerlijk, biologisch eten? Neem dan contact op met ons. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden van biologische catering in Amsterdam en omgeving.

Eerlijke catering van een duurzaam bedrijf

Voedsel en de manier waarop het tot stand komt vormt een belangrijk deel van onze collectieve, ecologische voetafdruk. Iets dat lang niet iedereen zich realiseert. Eerlijk eten en eerlijke catering vormen daarom een belangrijke eerste stap bij het terugdringen van onze belasting van onze omgeving. Toch zijn duurzaamheid en eerlijkheid geen zaken die je in slechts een aspect van je bedrijfsvoering kunt laten terugkomen.

Peter Pan probeert op tal van manieren vorm te geven aan onze ambitie om maatschappelijk en ecologisch verantwoord te ondernemen. Zo is onze kookstudio in Amsterdam volledig klimaatneutraal. En met activiteiten als koken bij de boer proberen wij mensen zoveel mogelijk terug te brengen naar de bron. Als je weet waar je eten vandaan komt, dan smaakt het net even iets lekkerder. Zo zie je dat biologische catering in Amsterdam voor ons veel verder gaat dan het aanbieden van biologische gerechten.

Zelf biologisch leren koken?

Heb je al honger gekregen van onze bedrijfsfilosofie? Je kunt natuurlijk zelf biologische catering in Amsterdam bestellen bij Peter Pan. Maar minstens zo leuk is het om met een kleine of juist grote groep vrienden zelf biologisch te leren koken. Wij bieden tal van leerzame kooklessen en kookworkshops aan, waarin je leert koken zoals wij. Lekker, goed en vooral ook verantwoord. Want natuurlijk kook je tijdens zo’n kookles op verantwoorde wijze met verantwoorde ingrediënten. Onze biologische kooklessen zijn natuurlijk ook mogelijk op locatie. Bijvoorbeeld bij de boer, zoals je hiervoor hebt kunnen lezen, maar ook op een locatie van je eigen keuze. Bij Peter Pan is er veel mogelijk.

Voor meer informatie, een offerte of reservering bel 020 6363607 of mail ons!

Back To Top