skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Vergaderen in de kookstudio in Amsterdam

De entresol boven de kookstudio in Amsterdam is een unieke plek om te vergaderen. Ideaal voor onder meer het geven van een presentatie, informeel samenzijn en ter inspiratie en creativiteit van een brainstorm sessie. De ruimte is naar eigen wens in te richten en biedt plaats aan maximaal veertig personen.

Sfeer

Daglicht en regelbare sfeerverlichting zorgen voor een prettige ambiance. Ons teakhouten meubilair garandeert dat u comfortabel zit.

Voorzieningen

Als standaard voorzieningen kunt u gebruik maken van een DVD, televisie, flipover en een geluidsinstallatie. Overige audiovisuele hulpmiddelen zoals een beamer (€ 50,00) kunnen wij op aanvraag leveren. Verder beschikt Peter Pan over kantoorfaciliteiten als een kopieermachine en scanner.

Culinaire aanvulling

Natuurlijk kunnen wij u voor, tijdens of na het vergaderen een lekkere lunch of diner aanbieden. Ook een informele kookworkshop als aanvulling op de vergadering behoort tot de opties.

Teambuilding

Voorafgaand, gedurende of na afloop kunnen wij u diverse teambuilding workshops aanbieden. Leef je uit tijdens theatersport, leer inspirerend – niet slaapverwekkend- speechen. Fietstocht door Waterland en boottocht door de Amsterdamse grachten / havengebied.
Prijzen

Voor de huur van onze entresol geldt een standaardtarief van € 450,- per dag of € 285,- per dagdeel (inclusief koffie/thee, iets lekkers/versnapering en kannen water op tafel). Mocht u de vergadering willen combineren met een kookworkshop, dan krijgt u een korting van 15% op de locatiehuur.

Vergaderen op de boerderij

Wilt u eens op het platteland vergaderen? In ‘t Gooi kan dit in de rustieke serre van “Land en Boschzigt”, welke plaats biedt aan maximaal veertig personen. Denk ook aan combinaties met een kookworkshop bij de boer, al dan niet met rondleiding over het terrein, of een wijnproeverij in de prachtige biologische wijngaard! Uiteraard bent u ook welkom voor een diner op deze idyllische plek.

Geïnteresseerd? Mail of bel 020-6363607.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Voor meer informatie en/of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Back To Top
×Close search
Zoeken