Hollands Seizoensdiner

Hollands seizoensdiner op bord geserveerd

Dit diner is bereid met streekproducten uit het seizoen en is specifiek samengesteld voor dit jaargetijde.

Nieuw Hollands diner

Amuse
Lollie van geitenbrie met gecarameliseerde peer

Voorgerecht
Salade van 3 kleuren biet met crème fraiche

Hoofdgerecht

  • Runderstoofvlees met paddestoelen

Voor de vegetariërs: quiche van gecarameliseerde knoflook

  • Puree van gerookte aardappel
  • Salade van gegrilde courgette, met hazelnoot, basilicum en oude Beemster
  • Molensteenbreekbrood – boter met verse kruiden

Dessert
Gouden perentaart met halfgeslagen room

Prijs p.p. € 30,00.

We kunnen vanzelfsprekend rekening houden met dieet en andere wensen.
Prijzen zijn incl. gebruik keukenapparatuur en excl. 6% BTW, huurspullen en personeel.

Spreek dit Hollandse menu u aan? Mail of bel 020-6363607.