Hollands Buffet

Culinair Hollands seizoensbuffet

Dit buffet wisselt met de seizoenen en is specifiek samengesteld voor dit jaargetijde.

 

Voorgerecht à € 3,50

  • Soep van meiraap en gefermenteerde knoflook

Hoofdgerecht à € 21,50

Warme gerechten

  • Aardappel-knolselderij puree
  • Stoofschotel van Waterlands rundvlees met paddestoelen

Voor de vegetariërs: Tarte tatin van pastinaak met compote van rode ui

  • Gecarameliseerde witlof met venkelzaad

Koude gerechten

  • Salade van gegrilde courgette met basilicum en hazelnoten
  • Salade van flinterdun gesneden spitskool, koolrabi, cranberries en rucola
  • Landbrood
  • Kruidenolie

Dessert à € 3,75

  • Appel-peren crumble
  • Haagse bluf met gemarineerde cranberries
  • Geitenkaasje van Wolverlei met gecarameliseerde pompoen

Grand dessert (combinatie van onderstaande toetjes) € 6,50.

We kunnen vanzelfsprekend rekening houden met dieetwensen.
Prijzen zijn incl. gebruik keukenapparatuur en excl. 6% BTW, huurspullen en personeel.

Spreekt dit Hollandse seizoensmenu u aan? Mail of bel 020-6363607.