020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Kookworkshop locaties in Amsterdam

Tijdens een kookworkshop met een groep worden onder de enthousiaste en professionele begeleiding van onze koks de heerlijkste gerechten bereid.

achtergrond kookworkshop

Noord: Peter Pan

Deze kookstudio in Amsterdam Noord is de perfecte locatie voor een gezellige en inspirerende kookworkshop. Onze ruime en moderne kookstudio biedt plaats aan groepen tussen de 15 en 45 personen.

imgres-1

Kookstudio in Amsterdam Zuid-oost

Deze moderne kookstudio in Amsterdam Zuid-Oost is gelegen aan de Spaklerweg. De grootte van de groep in deze kookstudio is tussen 30 tot 100 personen.

Deze locatie is goed bereikbaar, er is volop (vrijwel) gratis parkeergelegenheid en is prima te bereiken met het openbaar vervoer.

imgres-2

Kookstudio in Amsterdam Centrum

Deze klassieke kookstudio midden in Amsterdam is gevestigd in een monumentaal grachtenpand aan de Herengracht, vlakbij de 9 straatjes. De keuken is professioneel en er is (optioneel) een prachtige stijlkamer als eetzaal. Geschikt voor groepen vanaf 20 personen.

imgres-3

Kookstudio in Amsterdam West

Deze ruime kookstudio ligt vlakbij station Sloterdijk. De professionele open keuken kijkt uit op de prachtige kunstgalerij. Door het hele gebouw is inspirerende kunst aanwezig. Deze kookstudio is geschikt voor groepen van 30 – 100 personen en is goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid.

Stadshoeve

Kookworkshop in Waterland op de boerderij

Op de prachtige biologische boerderij “De Stadshoeve” (net buiten Amsterdam) organiseert Peter Pan kookworkshops op de boerderij. In een ruime schuur is er een knusse kookstudio gebouwd, waar u met verse, biologische producten een heerlijk menu kunt bereiden.

Voor meer informatie, een gratis offerte of reservering: bel 020 – 6363607 of mail ons.

Zoeken