skip to Main Content
020 - 63 63 607 info@peterpan.nl

Contact information

Peter Pan Kookstudio
Papaverweg 37B
1032 KE Amsterdam

T: +31 20 – 63 63 607
E: info@peterpan.nl

Social

Please drop us a note

Route

Met de auto

Volg de borden Noord 218 vanaf de ringweg A10 (afslagen S 116 of 118) of na het verlaten van de IJ-tunnel vanuit het centrum. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Met de fiets

Neem de grote pont achter het Centraal Station richting Noord (pont Buiksloterweg). Eenmaal aan de overkant volg de weg (van der Pekweg) tot aan een rotonde. Ga daar nog even rechtdoor en vervolgens linksaf onder het tunneltje door. Na het tunneltje naar rechts, vervolgens links aanhouden. Al snel zie je aan je linkerhand een weg die schuin loopt, de Papaverweg. Na het gebouw van Stadsdeel Noord rijd je links de oprit van Papaverweg 35/37 op. Aan je rechterhand zie je een gebouw dat is opgetrokken uit hout en staal. In het middelste gedeelte (nr 37B) is Kookstudio Peter Pan gevestigd.

Met het openbaar vervoer

Neem de bus vanaf het Centraal Station naar het Mosplein (lijn 34-35). Steek schuin de weg over, loop de Ribesstraat uit, loop naar rechts en steek dan schuin links de Papaverweg in. Na 600 meter loopt u links de oprit van Papaverweg 35/37 op. Aan je rechterhand zie je een gebouw dat is opgetrokken uit hout en staal. In het middelste gedeelte (nr 37B) is Kookstudio Peter Pan gevestigd.

Back To Top
×Close search
Search